Pokličite nas na 031 345 095
Podgorska cesta 2, 2380 Slovenj Gradec

Dan za spremembe 2021

DAN ZA SPREMEMBE 2021

april 2021


10. aprila 2021 se je pričela vseslovenska prostovoljska akcija, ki je nastala z namenom spodbujanja državljanov k aktivnemu odzivu na potrebe svoje skupnosti in ustvarjanju priložnosti, da se čisto vsak lahko preizkusi v vlogi prostovoljke ali prostovoljca.

V organizaciji Slovenske filantropije bo že dvanajsto leto zapored povezala številne akterje po celi Sloveniji, letos še posebej z namenom prostovoljskega prispevka k premagovanju osamljenosti. Zaradi ukrepov bodo akcije delno potekale na spletu, številne aktivnosti v živo pa bodo organizacije izvajale vse do konca meseca aprila.

Prostovoljci, zaposleni in ostali udeleženci programov  Zavoda Slokva so. p. se bomo tudi letos z veseljem udeležili akcije Dan za spremembe. 

Nekaj utrinkov kako je potekal lanski Dan za spremembe si lahko pogledate tukaj: 11. Dan za spremembe – Slovenj Gradec in 11. Dan za spremembe Radlje ob Dravi.

Letos organiziramo podobno akcijo, ki jo bomo zaradi epidemioloških  razmer, in pa posledično vseh novih omejitev izvedli v PETEK 23. 4. 2021, v manjših skupinah in na dveh lokacijah.

⇒Akcija: Ponovno čistimo skupaj
⇒ Lokaciji: Slovenj Gradec in Radlje ob Dravi
⇒ Datum: 23. 4. 2021
⇒ Ura: 10. 30.- 12. 00

⇒Opis akcije: Zaposleni na Zavodu Slokva so. p. se bomo skupaj s prostovoljci sprehodili do bližnjega zunanjega fitnesa. Med potjo bomo pobirali odpadke, ki jih bomo nato sortirali in odvrgli v ustrezne zabojnike. V kolikor se nas bo zbralo večje število, kot priporočeno oz. načrtovano, se bomo razdelili v več skupin in po potrebi izbrali še kakšno drugo bližnjo lokacijo.

Skupaj naredimo nekaj dobrega zase in za okolico!

DZS-Navodila za varno izvedbo akcije

 

Še več informacij najdete tukaj: Dan za spremembe, Filantropija Dan za spremembe.

 


23. april 2021

🌼☘️🚮🌲🌷»Ker skrbimo za naravo – četudi na daljavo«. 🌿🌳🌻♻️🌞