Pokličite nas na 031 345 095
Podgorska cesta 2, 2380 Slovenj Gradec

Predstavitev projektov na Koroškem radiu

V naši regiji

V četrtek 1. 10. smo naše podjetje in nekatere izmed projektov predstavili v v oddaji Koroškega radia – V naši regiji. O katerih projektih je bilo govora lahko poslušate tukaj:

Več o projektih in projektnih aktivnostih na naslednjih povezavah:

Pametno kmetijstvo – senzorski sistem za monitoring in napovedi v kmetijstvu z uporabo umetne inteligence

Spremljanje sprememb na rastlinah s pomočjo meritev brezpilotnega letalnika ter priprava ukrepov za ciljno tretiranje rastlin

Pilotni projekt: Optimizacija tehnologije pridelave navadne konoplje (Cannabis sativa L.) za pridelavo socvetja na slovenskih kmetijah

Hvala vsem, ki so sodelovali.

Dr. Barbara Čeh

Partner v projektu: Optimizacija tehnologije pridelave navadne konoplje (Cannabis sativa L.) za pridelavo socvetja na slovenskih kmetijah.


Dr. Peter Lepej, direktor podjetja AMPS

Partner v projektu: Pametno kmetijstvo – senzorski sistem za monitoring in napovedi v kmetijstvu z uporabo umetne inteligence.


doc. dr. Jurij Rakun

Partner v projektu: Pametno kmetijstvo – senzorski sistem za monitoring in napovedi v kmetijstvu z uporabo umetne inteligence.

Vodja projekta: Spremljanje sprememb na rastlinah s pomočjo meritev brezpilotnega letalnika ter priprava ukrepov za ciljno tretiranje rastlin.


Alenka Berložnik, direktorica Zavoda Slokva so. p.

Vodja projektov: Pametno kmetijstvo – senzorski sistem za monitoring in napovedi v kmetijstvu z uporabo umetne inteligence in Optimizacija tehnologije pridelave navadne konoplje (Cannabis sativa L.) za pridelavo socvetja na slovenskih kmetijah.

Partner v projektu: Spremljanje sprememb na rastlinah s pomočjo meritev brezpilotnega letalnika ter priprava ukrepov za ciljno tretiranje rastlin.

Povezovala: Ajda Prislan.